Roxy 'Roundhouse' Michaels2019-01-18T23:34:56+00:00

Lingerie pajoang Championships: 2019 dicitak & Calendar Autographed

$19.99

Lingerie kami pajoang Championships: 2019 Calendar geus leungeun ngangkat ku Asép Sunandar Sunarya lega photographers komitmen ka nyadiakeun gambar pinuh kahayang nu ngagambarkeun kageulisan tur seksualitas. Aya 13 Gambar warna pinuh dina ieu kalénder témbok seksi tina sababaraha pajuang WMMA hottest di dunya! Ieu kado hébat atanapi decor kamar pikeun paeh-teuas ngempur fans olahraga!

  • Lingerie pajoang Championships dagangan resmi.
  • bulan dipilih autographed ku pejuang favorit Anjeun.
  • almenak kami anu dicitak dina premium kertas DELUXE heavyweight.
  • grids badag pikeun nandaan janjian jeung acara.
  • kualitas luhur spiral ngariung.
  • Ukuran 11 x 8.5 inci ditutup sarta 11 x 17 inci dibuka.

Urutan mimiti, suplai dugi!

Kategori:

Plan Kaanggotaan VIP

$5.99 / Bulan sarta $19.99 fee asup-up

- Sakabéh LFC Kajadian: baheula, ayeuna & Future! (Mulai ti LFC 18)
- Saban Usum realitas Wild Series TV LFC urang "kakeunaan!"
- Aksés ka Rébuan Gambar Quality High
- Anggota ekslusif Ngan Kandungan
- 2 Tiket ka Acara upcoming kalawan Backstage Aksés & otograpi ti Pejuang
- Sakabéh Future Kaluaran incl. Anggota Ngan Collectibles!
- Bolay kapan

LFC CEO Shaun Donnelly Interview

Mike Larkin, one half of the S+M Podcast interviews LFC CEO Shaun Donnelly. Listen as they talk how Shaun got involved in the LFC, The LFC Calendar, The LFC Reality Show, his production work in the LFC, his production work overall, and so much more. Check it out!

LISTEN NOW

Megatkeun ngaliwatan siling kaca

Simkuring moal hapunten generasi urang.
Kami fans, para pajuang, sarta promoters.
Pikeun ayeuna, isuk, jeung kana generasi salajengna.
Kami LFC nu!

Hiji artikel examining #feminism dina olahraga jeung kumaha LFC ngarencanakeun on jalan satapak-blazing jalur keur generasi saterusna atlit bikangna!

Maca deui

PACARAN diulasnempo leuwih seueur

jangkungna: 5'6 "/ 168 cm
beurat: lbs 140 / 63 kg
lahirna: Burlington, IA AS
21-1

Unggal olahraga boga na greatest sadaya waktos, sarta LFC teu béda. Standar emas dina liga ieu Bulu 'The Hammer' Hadden. Manehna teh hiji brawler unmistakable anu seemed kaulinan kalayan lawan nya, ngurangan hiji kacida dipeunteun contender mun nanaon leuwih ti hiji pasangan sparring. Bulu proudly diangkat status tina kampung halaman nya, Burlington, Iowa, unggal waktu manehna ditambahkeun win sejen.

Sumuhun, catetan Hadden urang henteu tanpa cacad lone, tapi leungitna nu sumping salaku hasil tina hiji patandingan non-judul, nu sababaraha ngajawab fokus nya éta bolos saprak sabuk ieu teu di jalur mana 'The Hammer' lumayan loba perang uninspired . Najan kitu, manehna pulih sarta nembongkeun sagala doubters naon leuwih dominan di kandang bener Sigana mah. Sababaraha fans ngarasa niatna yén Aisyah pensiunan teuing geura-giru sarta nyangka nya datangna deui meunang balik naon sakali belonged ka dirina: judul LFC.

pejuang diulasnempo leuwih seueur


LANGUAGE pamilihan

Naha anjeun terang ayeuna tiasa ngotéktak ramatloka urang dina basa pilihan anjeun?

- Klik dieu Pikeun Info Deui -


video panganyarnanempo leuwih seueur

trending jejernempo leuwih seueur

Megatkeun ngaliwatan siling kaca

Désémber 8th, 2018 Urang moal hapunten generasi urang. Kami fans, para pajuang, sarta promoters. Pikeun ayeuna, isuk, jeung kana generasi salajengna. Kami LFC nu! The 15 taun heubeul [...]

"Balik deui sato"

{Lauren Fogle} geus chomping di bit pikeun meunang deui dina kandang. Nicknamed "The Sato", Lauren mangrupakeun saingan galak nu salawasna hayang ngabuktikeun yén manéhna téh nu pangalusna. Ayeuna sidelined kalawan [...]

Buku nu LFC

Jieun acara Anjeun salajengna hiji memorable jeung Lingerie Pajoang Championships! Perhatian promoters! Anjeun ayeuna gawé bareng Casinos, bioskop, Bulan, Libur Parks, klub, bar, Pubs atawa tempat sejenna? Urang [...]

WMMA Ngahiji dina Vegas: Bagean 2

Pangbadagna acara cross-promotion dina sajarah MMA ieu gancang approaching. Jeung LFC urang Éropa Jawara {Jolene Hexx} nyokot on UFC jawara bantamweight Amanda 'The singa bikang' Nunes [16-4]. média geus dubbed eta salaku [...]

WMMA Ngahiji dina Vegas: Bagean 1

Hiji carita pondok ku Cam. {Jolene Hexx} ditunda wawancara dijadwalkeun kami sababaraha kali; manéhna ngabogaan kasulitan pas kuring ka jadwal sibuk nya tina kalungguhan pilem jeung pucuk poto. Jolene tuh [...]

mitra