Kampionatin e luftës për femra2021-10-12T14:09:35-07:00

LFC35: Booty Camp 3D

$19.99

🎃 PPV live në Halloween!
E diel, tetor 31, 2021
Ora 7:10 PT / 6:30 DHE • Peshimet falas: XNUMX:XNUMX pasdite
FSW Arena, Las Vegas, NV SHBA

Dëshironi të merrni pjesë personalisht? Blini bileta.

30% e çmimit të biletës tuaj PPV do t'i shkojë drejtpërdrejt luftëtarit të zgjedhur nga ju.

SKU: N / A Kategorite ,

Informacion shtesë

Jepni 30%

Bella Ink, Bella Rockafella, Chakira Sosa, JoJo Hamner, La Scorpia, Lauren Ceccarelli, Nilka Garcia, Salina de la Renta, Sarah Brooke, Shay Lynn, Sheena Bathory, T'Bella Madisyn, Teri London, Veronica Payne, Veronika Valentine,

Countdown
0
0
0
0
Ditë
0
0
orë
0
0
minuta
0
0
sekonda

Halloween Pay-Per-View

Halloween është tradicionalisht një natë e ghouls, goblins, kostume, argëtim, dhe truket ose trajton. Këtë vit, LFC dëshiron t'i shtojë asaj përzierjeje seksi, sportive, të përgjakshme dhe emocionuese. LFC35: Booty Camp 3D është një ngjarje që nuk dëshironi të humbisni. Bashkohuni me ne për një natë të mbushur me aksion me kaos drithërues!