Roxy 'Roundhouse' Michaels2019-01-18T23:34:56+00:00

Kejuaraan Lingerie Fighting: 2019 Printed & Autographed Calendar

$19.99

Kejuaraan Lingerie Lomba: 2019 Calendar wis disaring dening akeh tukang photo sing komit kanggo nyedhiyakake gambar sing apik banget sing nggambarake kaendahan lan seksualitas. Ana gambar warna penuh 13 ing tanggalan tembok sing seksi saka sawetara pejuang WMMA paling monjo ing donya! Iki hadiah gedhe utawa dekorasi kamar kanggo para penggemar olahraga tempur mati!

  • Pakaian Lingerie Fighting Championships resmi.
  • Sapérangan wulan kapilih disunting dening pejuang favorit.
  • Kalender kita dicithak ing kertas deluxe heavy premium.
  • Gedhe lapangan kanggo menehi tandha janjian lan acara.
  • Pengikat spiral berkualitas tinggi.
  • Ukuran 11 x 8.5 inci ditutup lan 11 x 17 inci dibuka.

Urutan awal, pasokan diwatesi!

Kategori:

Rencana Keanggotaan VIP

$5.99 / month lan a $19.99 ragad sign-up

- Kabeh Acara LFC: Past, Present & Future! (Miwiti saka LFC 18)
- Saben Urip saka Seri TV Lohan Alam LFC "Dituduhake!"
- Akses menyang ewon Gambar High Quality
- Anggota eksklusif mung isi
- 2 Tiket menyang Acara Upcoming karo Akses Backstage & Autograph saka pejuang
- Kabeh Future Releases kalebu. Anggota Mung Barang Koleksi!
- Mbatalake Sawise

LFC CEO Shaun Donnelly Interview

Mike Larkin, salah sijine saka wawancara S + M Podcast CEO LFC Shaun Donnelly. Ngrungokake nalika ngomong yen Shaun entuk melu ing LFC, Kalender LFC, The LFC Reality Show, karya produksi ing LFC, karya produksi sakabèhé, lan luwih akeh. Mriksa metu!

Delengen SAIKI

Ngilangi liwat langit-langit kaca

Kita ora bakal apologize kanggo generasi kita.
We are the fans, the fighters, and the promoters.
Kanggo dina iki, esuk, lan menyang generasi sabanjure.
We are the LFC!

Pemeriksaa artikel #feminism ing olahraga lan carane rencana LFC ing trail-blazing path kanggo generasi sabanjuré saka atlet wadon!

Read More

WAYANG WARNANdeleng maneh

dhuwur: 5'6 "/ 168 cm
bobot: 140 lbs / 63 kg
Papan lair: Burlington, IA USA
21-1

Saben olahraga wis paling apik kabeh, lan LFC ora beda. Standar emas ing liga iki yaiku Feather 'The Hammer' Hadden. Dheweke minangka pemain bal-balan sing ora seneng karo dolanan karo dheweke, ngurangi pesaing sing paling murah banget kanggo ora luwih saka pasangan sparring. Bulu kanthi bangga mundur status kuthalike, Burlington, Iowa, saben wektu dheweke nambahake menang liyane.

Ya, rekaman Hadden ora tanpa cacad, nanging sing ilang minangka asil saka pertandhingan non-judhul, ing sawetara sing argumentasi dheweke ora ana amarga sabuk ora ana ing garis ngendi 'Pukul' cukup gelut ora gelem. . Nanging, dheweke nemokake lan nunjukake manawa ana dominasi ing kandang bener. Sawetara pembantune aran banget yen dheweke pensiun banget banget lan bakal nyuwun dheweke bisa bali maneh kanggo ngrebut apa wae sing dadi anggota dheweke: judhul LFC.

FIGHTERS TAMPILANNdeleng maneh


LANGUAGE SELECTOR

Apa sampeyan ngerti saiki sampeyan bisa nelusur situs web kita ing basa sing dipilih?

- Klik kene kanggo Info liyane -


Paling anyar videoNdeleng maneh

TOPIK TRENDINGNdeleng maneh

Ngilangi liwat langit-langit kaca

Desember 8th, 2018 Kita ora bakal njaluk apologize kanggo generasi kita. We are the fans, the fighters, and the promoters. Kanggo dina iki, esuk, lan menyang generasi sabanjure. We are the LFC! Ing umur 15 taun [...]

"Bali saka Animal"

{Lauren Fogle} ngetok nganti dicokot ing kandhang. Dijenengi "Kewan", Lauren minangka pesaing sombong sing tansah kepengin mbuktekake yen dheweke paling apik. Saiki dikalahake karo [...]

Book LFC

Nggawe acara sing sabanjure karo Lingerie Fighting Championships! Promoters Perhatian! Apa sampeyan saiki nggarap Kasino, Bioskop, Hotel, Taman Wisata, Klub, Bar, Pub utawa panggonan liya? We [...]

WMMA Merger ing Vegas: Part 2

Acara lintas-promosi paling gedhe ing sajarah MMA cepet nyedhak. Kanthi juwara Eropa LFC {Jolene Hexx} njupuk juara banteng banteng UFC Amanda 'The Lioness' Nunes [16-4]. Media kasebut kasebut minangka [...]

WMMA Merger ing Vegas: Part 1

Crita cekak dening CAM. {Jolene Hexx} nunda wawancara kita sing dijadwal kaping pirang-pirang; dheweké ana masalah nyetupake kula ing jadwal sibuk peran film lan foto. Jolene nindakake [...]

PARTNERS